Dutch Open Challenge Trophy

Steenwijk - 27 november 2010


Wij hadden net als anderen na het NK moeite om weer in het wedstrijdgevoel te komen. Maar toch werden we gelijk doorgeplaatst naar de halve finale. Dan heb je even de tijd om bij te kletsen met anderen. Maar tijd gaat snel als het gezellig is en als de programmering dan iets voor loopt ben je sneller weer aan de beurt om de vloer op te gaan dan je denkt. Gelukkig wees een aardige collega danser ons daar tijdig op zodat we net op tijd in vol ornaat weer paraat stonden, waarvoor dank.

Voor de finale zou ons dat niet weer gebeuren. Tijdig stonden wij klaar naast de vloer om op te warmen en in "The mood" te komen. Deze ronde verliep dan ook beter, waardoor we uiteindelijk met een derde plaats naar huis gingen.

Na 3 weekenden achtereen wedstrijden gehad te hebben is het toch wel weer lekker om aankomend weekend even niet te hoeven dansen (uitgezonderd lessen natuurlijk). Misschien gaan we wel een lekker eind te lopen als het nog van dit mooie winterse weer is, of anders spelletjes doen met een lekkere kop warme chocomelk erbij.