Tweede trainingsdag Jörgen Hultermans en Shirly Habets

Zwolle - 23 januari 2011


Vaak zit de kracht in herhaling en herhalen kan zeker geen kwaad. Eerste onderwerp van de trainingsdag is de vorige keer ook behandeld. Dit keer hebben we het onszelf wel erg lastig gemaakt. Oei, wat was het moeilijk om te focussen op het dansen. "Waar zijn toch die autosleutels gebleven?" bleef maar door het achterhoofd dwalen. Wij zijn vrijwel nooit iets kwijt. Toch leerzaam om te ervaren dat dit soort omstandigheden zo'n enorme invloed heeft op je dansen. Al vonden wij dat op dat moment uiteraard niet leuk. En scherp dat Shirly het toch opmerkte dat wij anders dansten. De autosleutels zijn weer boven water gekomen. Hmmm, was anders een eind lopen geweest.

In de middag hadden Jörgen en Shirly leuke nieuwe onderwerpen bedacht om mee aan de slag te gaan. Ook weer veel tijd en ruimte om er mee te stoeien. De vloer was minstens zo groot als een doorsnee wedstrijdvloer van de NADB. Voor de wedstrijdsimulatie natuurlijk optimaal.

Wij hebben ook privelessen van Jörgen en Shirly en natuurlijk hoorden we ook dingen die we eigenlijk al wisten maar weggezakt waren. Kracht zit in herhaling. En uiteraard ook weer vele nieuwe dingen gehoord waar wij juist nu hard aan moeten werken. Precies op tijd dus. Wij weten nu waar ons naveltje voor is. En wat danst het anders met je naveltje. Nieuwsgierig hoe dat moet? Ik ga het niet verklappen. Misschien komt het tijdens de volgende trainingsdag nog een keer aan de orde. Meer info is te vinden op www.jorgen-hultermans.nl

Deze tweede trainingsdag was wat ons betreft weer een succes. Intensief dat wel maar het geweldig om zo met z'n allen aan de slag te gaan. Na de finale ronde nog met z'n allen op de foto en daarna nog gezellig nazitten in de lounge.

Traingingsdag 23 januari 2011
Trainingsdag 23 januari 2011 in Zwolle